VAN / ÖZALP - Şehit Yıldırım Demir İmam Hatip Ortaokulu

Nis

Valiliğimiz tarafından gönderilen Türkiye ve Dünya haritalarını öğrencilerimize dağıttık. Sayın valimize teşekkür ederiz.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında ilçemizde düzenlenen turnuvalar sonucunda kupamızı kazandık. Öğrencilerimizi tebrik ederiz. Tüm yurdumuzdaki çocuklarımızın bayramını kutluyor, ülkemize hayırlı nesiller olmalarını umut ediyoruz.

Nis

Davranışsal bağımlılıkla mücadele ile ilgili detaylı bilgiye aşağıdaki dosyadan ulaşabilirsiniz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşımızın kabulü ve Milli Şairimiz Mehmet Akif Ersoy'u anma programımızı gerçekleştirdik. Okulumuz müzik öğretmeni Yakup Bilicier'in yönetmiş olduğu koro ekibi hazırlamış oldukları dinletiyi gerçekleştirdiler. Öğrencilerimize ve öğretmenimize teşekkür ederiz.

Mrt

Deprem tatbikatımızı öğrencilerimizle gerçekleştirdik. Deprem nedeniyle vefat eden tüm vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyoruz.

Ock

Okulumuzda karne haftası etkinlikleri kapsamında öğrencilerimizle zeka oyunları oynadık.

Ara

İlimiz genelinde Kitap-Van projesi kapsamında düzenlenen Resim yarışmasında 1. olan öğrencimiz Fatma Feyza Mert'e İlçe müdürümüz sayın Mustafa Kızılkaya ödülünü takdim etti.

Ara

Okulumuz genelinde düzenlemen Bilgi Yarışması kapsamında 8. Sınıflarımızın yarışmasını gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz genelinde düzenlenen Bilgi yarışması kapsamında 7. Sınıflarımızın yarışmasını gerçekleştirdik.

Ara

Okulumuz genelinde düzenlenen Bilgi Yarışması kapsamında 6. Sınıflarımızın yarışmasını gerçekleştirdik. Yarışmayı kazanan 6/C sınıfımızı tebrik ederiz.

Yarışmayı kazanan sınıfımızın öğrencileri;

1- Mehtu Sena Seher Kadirhanoğulları

2- Meryem Diril

3- Ümran Yıldız

4- Arda Ege

5- Yağmur Söyle

Diğer sınıflarımızın yarışmalarını 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz.

Yarışmayı düzenleyen ve yöneten öğretmenlerimizden;

Oğuz ERDOĞAN

Fazlullah AKMAN

Hakim ÇELİK

öğrermenlerimize teşekkür ederiz.

Ara

İlimiz genelinde Valiliğimiz tarafından sürdürülen Etüt-Van Projesi kapsamında 8. Sınıf öğrencilerimize gönderilen kaynak kitapların öğrencilerimize dağıtımını gerçekleştirdik. Öğrencilerimize başarılar diliyoruz. Valiliğimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuz genelinde düzenlenen Bilgi Yarışması kapsamında 5. Sınıflarımızın yarışmasını gerçekleştirdik. Yarışmayı kazanan 5/A sınıfımızı tebrik ederiz.

Yarışmayı kazanan sınıfımızın öğrencileri;

1- Botan Yağız

2- Abdullah Önür

3- Nehir Zengin

4- Selman Serindere

Diğer sınıflarımızın yarışmalarını 13 Aralık 2023 tarihinde gerçekleştireceğiz.

Yarışmayı düzenleyen ve yöneten öğretmenlerimizden;

Oğuz ERDOĞAN

Fazlullah AKMAN

Hakim ÇELİK

öğrermenlerimize teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım'da Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü okulumuzda düzenlediğimiz törenle öğrencilerimizle birlikte andık.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet bayramının 100. Yılı kutlamalarını öğrencilerimizle çeşitli etkinlikler düzenleyerek gerçekleştirdik.

Ekm

Deprem Haftası nedeniyle okulumuzda deprem tatbikatı gerçekleştirdik. Öğrencilerimize deprem ile ilgili temel bilgilendirmeleri yaptık. Olası durumlarda nasıl hareket edilmesi gerektiği ile ilgili çalışma gerçekleştirdik.